Teljes körű energetikai szolgáltatás

Milleyson Holdings

Villamosenergia kereskedelem

A sikeres földgáz-kereskedelmi piacra lépéssel és a földgázpiacon szerzett tapasztalatok alapján, látva a növekvő piaci igényt integrált energiakereskedelmi ajánlatok iránt, a Milleyson Holdings Kft. az energiakereskedelmi termékportfóliója szélesítése, és már kiépített kereskedési infrastruktúrája hatékonyabb kiaknázása érdekében tevékenységét a villamosenergia-kereskedelem területére is kiterjesztette.

2022. évben a Milleyson Holdings Kft. villamosenergia-kereskedelmi engedélyt is szerzett. Kialakításra került a villamosenergia-kereskedelmi tevékenység megkezdéséhez, a beszerzési csatornák kiépítéséhez, és nem utolsó sorban az átviteli rendszerirányító által az ügyeletek teljesítéséhez és a szállítások kiegyenlítéséhez biztosított mérlegkör rendszerhez való csatlakozás biztosítása. Ugyanebben az évben megkezdődött a fogyasztói portfolió építése, októbertől a gáz, majd 2023. januárjától villamos energia értékesítése versenypiaci szereplők számára, amivel a Milleyson Holdings Kft. a felhasználók teljes ellátása célú kiskereskedelemi piacra is kiterjesztette aktivitását.

A Milleyson Holdings Kft. az építkezés során teljeskörű tagságot szerzett a Magyar Áramtőzsdén (Hungarian Power Exchange – HUPX), valamint az európai határkapacitásokat értékesítő platformon (Joint Allocation Office – JAO).

A Milleyson Holdings a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által kibocsátott villamosenergia-kereskedelmi működési engedéllyel, illetve saját mérlegkörrel rendelkezik. Tapasztalt kereskedőként a mindenkori piaci igényeknek megfelelő árazás alapján tudjuk biztosítani az energiát vállalkozása számára.

A Milleyson Holdings-nál sokrétű energiakereskedelmi portfólióval rendelkezünk, melynek szerves része az innovatív villamosenergiai szolgáltatások biztosítása. Engedélyezett villamosenergiai kereskedőként első kézből tudunk kedvező feltételű energiacsomagokat összeállítani, ezeket akár rövid vagy hosszú távon biztosítjuk ügyfeleink számára.

Szolgáltatásaink biztosításának érdekében keretszerződést kötöttünk a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.-vel (MAVIR), valamint az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.-vel (E.ON ÉDÁSZ), az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt.-vel (E.ON DÉDÁSZ), az ELMŰ Hálózati Kft.-vel (ELMŰ), az MVM Émász Áramhálózati Kft.-vel (ÉMÁSZ), az MVM Démász Áramhálózati Kft.-vel (DÉMÁSZ) és az Opus Titász Zrt.-vel (TITÁSZ) is.

Villamosenergiai szolgáltatásunknak köszönhetően ÜZLETI ÜGYFELEINK egyértelmű és kiszámítható módon juthatnak energiához. Az elszámolás során flexibilis árazási szisztémát használunk, ami már középtávon is jelentős költségmegtakarítást jelenthet vállalkozása számára.

Fontos önnek a költségcsökkentés, a működési költségek minimalizálása?
Válasszon bennünket partnerének!

Villamosenergia kereskedelem
Kérjen ajánlatot most!
Földgázenergia kereskedelem
Milleyson Holdings

Földgázenergia kereskedelem

Milleyson Holdings alapítása óta kiemelt figyelmet fordít a kiváló ár-érték arányú földgázkereskedelem megvalósítására. Az elmúlt néhány évben a földgáz kereskedéséhez szükséges infrastruktúra kiépítése teljes mértékben megvalósult, és azóta is megbízhatóan látjuk el ügyfeleinket. Tevékenységünk alapját az európai energiapiacon belül a földgáz nagykereskedelembe való bekapcsolódás jelenti.

A Milleyson Holdings 2018-ban a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól (MEKH) földgáz-kereskedelmi működési engedélyt kapott, 2019. júniusától virtuális kereskedő az osztrák CEGH virtuális gázkereskedési ponton, 2022-ben pedig a magyar gáztőzsdén (CEEGEX), illetve a European Energy Exchange-n (EEX) is tagságot szerzett. Mivel cégünk saját mérlegkörrel rendelkezik, így az ehhez kapcsolódó kiemelt szolgáltatásokat is ügyfeleink rendelkezésére tudjuk bocsátani. A földgáz nagykereskedelem mellett a cégünk fogyasztói portfólióval (kis- és középvállalatok) is rendelkezik Magyarországon.

Tapasztalt földgázkereskedőként a mindenkori piaci igényeknek megfelelő árazás alapján tudjuk biztosítani az energiát vállalkozása számára.

Földgázkereskedelmi szolgáltatásunknak köszönhetően ÜZLETI ÜGYFELEINK egyértelmű és kiszámítható módon juthatnak a vállalkozásuk üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen földgázhoz. Az elszámolás során flexibilis árazási szisztémát használunk, ami már középtávon is jelentős költségmegtakarítást jelenthet vállalkozása számára.

Fontos önnek a biztonság, a költségcsökkentés, a működési költségek minimalizálása?
Válasszon bennünket partnerének!

Kérjen ajánlatot most!
Milleyson Holdings

Napelemes rendszerek, megoldások

Az energiaellátó rendszerek kiépítése és üzemeltetése az elmúlt években nagyobb hangsúlyt kapott a fenntartható jövő megteremtése érdekében. A Milleyson Holdings Kft. magas minőségi elvárásokat állít fel a napelemes erőművek és akkumulátoros tárolók terén, hogy biztosítani tudjuk ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú, megbízható energiaellátást. Emellett célunk, hogy hatékonyan működő, megújuló energiára épülő rendszereket alakítsunk ki, amelyek hosszú távon megtérülnek az ügyfeleink számára.

Az általunk használt technológia a napelem-, inverter-, akkumulátor-, és tartószerkezet-technológiákból áll, amelyek garantálják a hosszú távú biztonságos üzemeltetést, valamint a gyors megtérülést. Ennek eredményeként ügyfeleink nagyobb rugalmasságot élveznek az energiafelhasználás terén, valamint hosszú távú villamosenergia-kereskedelmi szerződésekkel segítjük őket az energiaellátás fenntartásában.

A Milleyson Holdings Kft. szakértői csapata készen áll az egyedi igényekre szabott megoldások kidolgozására, amelyek optimalizálják az energiafelhasználást és csökkentik a költségeket. Az általunk kínált megoldások ötvözik az innovatív technológiát, a magas minőséget és a fenntarthatóságot, hogy ügyfeleink az energiafelhasználásukat tudják optimalizálni, miközben a környezeti hatásokat minimalizálják.

Az energiaellátás megbízhatóságának és az ügyfelek pénzügyi előnyeinek biztosítása mellett a Milleyson Holdings Kft. elkötelezett a környezetvédelem iránt. Vállalkozásunk szilárdan hisz abban, hogy a megújuló energiák fontos szerepet játszanak a fenntartható jövő kialakításában. Cégünk az innovatív megoldások fejlesztésére összpontosít, hogy segítsen ügyfeleinek csökkenteni környezeti lábnyomukat, valamint a szén-dioxid kibocsátásukat.

Ha Ön is környezettudatosan gondolkodik, és egy megújuló energiaforrásra alapozott energiaellátó rendszert szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy szakértői segítséget nyújthassunk az elképzelései megvalósításához!

Napelemes rendszerek
Kérjen ajánlatot most!
Aggregátori szolgáltatás
Milleyson Holdings

Aggregátori szolgáltatás

A „Tiszta energia minden európainak” (Clean Energy Package - CEP) elnevezésű uniós jogszabálycsomag átültetése 2021. január 1-jétől tette lehetővé az aggregátorok megjelenését a hazai villamosenergia-piacon. A Milleyson Holdings Kft. 2023-ban megkérte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól (MEKH) az aggregátori engedélyt.

Az Aggregátor szerepe a villamosenergia ellátásban:

 • hasznosítsa a meglévő forrásokban rejlő portfólióhatásból eredő lehetőségeket
 • javítsa a fogyasztási és termelés prognózisok pontosságát
 • erősítse a kiegyenlítő szabályozásban való részvételt
 • feloldja a belépési korlátokat
 • kisebb szereplőknek is kereskedési lehetőséget biztosítson
 • szabad mozgást tegyen lehetővé a mérlegkörök között

Az Aggregátor a klasszikus villamosenergia ellátáson felüli szolgáltatásokat nyújt partnerei számára, ezért nem minősül klasszikus energiaszolgáltatónak, így azoktól részben független is tud maradni.

A Milleyson Holdings Kft. az aggregátori engedély birtokában kíván a fent részletezett területeken minél nagyobb súlyban részt venni és üzleti partnereit segíteni a rugalmas szolgáltatások elérhetőségében.

Kérjen ajánlatot most!
Milleyson Holdings

Mérlegkör szolgáltatás

A Milleyson Holdings Kft. többéves tapasztalattal rendelkezik termelők és fogyasztók menetrendezésben egyaránt.

A menetrendezés és a menetrend tartásának pontossága kiemelten fontos a villamosenergia-rendszer egyensúlyának biztosítása érdekében, továbbá a magas kiegyenlítő energia díjak elkerülése miatt is.

Megújuló termeléssel rendelkező partnereink számára kiemelten fontos a legpontosabb prognózis elkészítése, hogy elkerüljék a rendszerirányító által kiszabható büntetést.

A Milleyson Holdings Kft. szolgáltatásának elemei:

 • változó díjas megújuló termelés menetrendezés
 • tizenkét havi termelői prognózis
 • napi és napon belüli tervezés (DA és ID)
 • MAVIR elszámolások ügykezelése
 • rendszeres adatközlések
 • inverterek adatainak befogadása
 • kiegyenlítő energia elszámolások készítése

Partnerünkkel együtt alakítjuk ki jelen szolgáltatásunk keretében a számára legkényelmesebb szolgáltatást, és opcionálisan a megtermelt energiát rövid és/vagy hosszútávon tudjuk értékesíteni a villamosenergia piacokon.

Mérlegkör szolgáltatás
Kérjen ajánlatot most!
Kültéri mesterséges világítási megoldások
Milleyson Holdings

Kültéri mesterséges világítási megoldások

A Milleyson Holdings szakértői 20 éves világítástechnikai szakmai tudással és tapasztalattal mérik és modellezik, műszakilag tervezik és kivitelezik, korszerűsítik és üzemeltetik a közvilágítási és a térvilágítási hálózatokat. A Milleyson Holdings szakértői Ügyfeleink javára költséghatékony és megbízható kültéri mesterséges világítási megoldásokat szállítanak, melyek a világítási célra szabott megfelelő megvilágítási minőséget biztosítják.

Ügyfeleink jellemzően egyedi körülményekkel és lehetőségekkel rendelkeznek, így minden esetben személyre szabott ügymenetet és szolgáltatást biztosítunk.

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal még ma!

Kérjen ajánlatot most!
Milleyson Holdings

Komplex energetikai megoldások

A Milleyson Holdings-nál magas hozzáadott értékű, személyre szabott energiaracionalizálási és energiahatékonysági szolgáltatásokkal segítjük hazai kis- és középvállalatok és nagyvállalati szektort. A környezettudatos és megtérülő energiaellátást ügyfélspecifikus szolgáltatáscsomaggal biztosítjuk ügyfeleink számára, ami az egyedi lehetőségek felmérésétől kezdve, a megvalósításon, a kereskedelmi és műszaki üzemeltetésen keresztül egészen a hosszú távú energiaellátásig tart.

Legfontosabb szolgáltatásaink röviden:

 • tervezés
 • finanszírozás
 • kivitelezés
 • üzemeltetés
 • kereskedelem
 • ellátásbiztonság
 • energia adás/vétel

Kiemelt hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező kollégáink a kapcsolatfelvétel után többdimenziósan mérik fel vállalkozása energiaellátását, megállapítják az energiaracionalizálás lehetőségeit, majd megtervezik az Ön igényeinek legmegfelelőbb, legoptimálisabb rendszert. Minősített alvállalkozói és beszállítói partnereinknek hála gyorsan és eredményesen építjük ki az új, vagy felújított energiaellátását. A rendszer elkészülése után pedig optimális, mindenkori piaci igényeknek megfelelő, kedvező árazású energiaellátást biztosítunk.

Az üzemeltetést cégünk több finanszírozási és elszámolási lehetőséggel biztosítja, így akár direkt érdekeltek is lehetünk a kiépített rendszerek kiemelkedő, hosszú távú jó teljesítményében.

A megfelelő szerződés birtokában Ön akár kereskedhet is a rendszere által megtermelt energiával, illetve később felhasználhatja az igényei szerint.

Legyen szó, akár napelemről, akkumulátoros tárolóról, hőszivattyúról, energiakereskedelemről, vagy aggregátumokról, a Milleyson Holdings csapatában az igényei partnerre találnak.

Felejtse el a kedvezőtlen, egyoldalú, vagy rendszeresen megújítandó energetikai szerződéseket!

Komplex energetikai megoldások
Ajánlatkéréshez kérjük szíveskedjenek elküldeni emailen a kitöltött adatlapot. Köszönjük!
Földgáz adatlap B2C excel formátumban Villamosenergia adatlap B2C excel formátumban

Kapcsolati űrlap

Tudja meg, hogyan csökkentheti költségeit és energiafogyasztását szakértőink segítségével! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 
Autóiper, járműgyártás
Sörgyártás
Gyógyszeripar
Borászat
Pékség
Hotel, vendéglátás
Mezőgazdaság
Raktározás
Sajtgyártás
Sörgyártás