Hírek

Lillyneir Kft. Esettanulmány – Költségmegtakarítás irodaházaknak és raktáraknak

Lillyneir Kft. Esettanulmány – Költségmegtakarítás irodaházaknak és raktáraknak

Történetünk

A Milleyson Holdings sokrétű energiakereskedelmi portfólióval rendelkezik. Ennek egyik eleme az innovatív villamosenergiai szolgáltatások, másik eleme mint működési engedéllyel és saját mérlegkörrel rendelkező, tapasztalt földgázkereskedő, így a mindenkori piaci igényeknek megfelelő árazás alapján tudunk energiát biztosítani cégek, vállalkozások számára. A cég flexibilis árazási stratégiája komoly költségmegtakarítási előnyt tud biztosítani partnereink számára. Ez az árazási rugalmasság és a tőzsdei kereskedési képesség keltette fel a Lillyneir Rendszermérnök Kft. érdeklődését is. A megkeresés célja egy közel 3200 m2 alapterületű, B kategóriás Irodaház energiafogyasztásának csökkentése a napi tőzsdei kereskedés árfolyamváltozásainak kihasználásával.

Kihívás

2021-ben a Lillyneir Kft. birtokába került egy közel 3200 m2alapterületű irodaház és raktár, melynek éves energiafogyasztása az Irodaház bérlőinek eltérő tevékenységei és ebből adódó energiafogyasztási szokásai miatt folyamatosan nagyon komoly költséget jelentettek mind a tulajdonosnak, mind pedig a bérlőknek. Ennek a költségtételnek a csökkentésére irányuló energiahatékonysági beruházásokat valósítottak meg, illetve olyan partnert kerestek, aki a nagy energiaszolgáltató cégektől eltérően sokkal rugalmasabb árazási szisztémával tudja kezelni a hónapról hónapra változó energiafogyasztási szokásokat illetve telepített energiatárolójuk üzleti hasznát is maximalizálni tudják. Piackutatásuk eredményeképpen így kerültek kapcsolatba cégünkkel, a Milleyson Kft.-vel. A megkeresés célja az volt, hogyan lehet napi tőzsdei árfolyamon vásárolt mennyiség mellett az irodaház energiafogyasztási költségét jelentősen csökkenteni.

Eredmények

A Milleyson Kft. szakemberei a Lillyneir Kft.-től kapott éves fogyasztási adatok alapján kalkuláltak egy sokkal kedvezőbb szolgáltatási árat. Ezzel a cég már a szerződéskötést követő az első hónapban 20%-os költségmegtakarítást tudott elérni, így növelve az ügyfél elégedettség élményét, ami egyértelmű visszacsatolást jelentett a Milleyson számára, hogy versenyképes szereplővé tud válni az energiapiaci szereplők között.

Konklúzió

A Milleyson Holdings Kft. a Szervezett Villamosenergia- és Földgázpiac szereplőjeként egyértelmű és kiszámítható módon biztosítja az energiát partnerei számára oly módon, hogy napi tőzsdei árfolyamon képes versenyképes árajánlatot adni a gyorsan változó ügyféligények rugalmas kezelése mellett.

Kulcsszavak:
Megosztás: